Menu Sluiten

Klassieke Muziek Boek Klassiek In Zicht geschreven door Aldo DruyfPresentatie

In deze presentatie van circa 25 minuten wordt de klassieke muziekgids Klassiek in zicht gedemonstreerd door Aldo Druyf. De auteur laat zien hoe je aan de hand van deze handzame gids met een haast vanzelfsprekend gemak door het klassieke repertoire kan reizen. Een korte en krachtige muzikale trip waarin je een bredere kijk op klassieke muziek krijgt en waarin Aldo op prettige (soms geestig of filosofisch) wijze ingaat op vragen van de toehoorders. De presentatie is met name geschikt voor de betere boekhandel en bedrijven die op zoek zijn naar een kort en boeiend intermezzo.

Tip: de presentatie in combinatie met het boek Klassiek In Zicht aanbieden

Workshop

In deze workshop van circa 50 minuten (langer kan in overleg) wordt de klassieke muziekgids Klassiek in zicht gedemonstreerd door Aldo Druyf. De auteur laat zien hoe je aan de hand van deze handzame gids met een haast vanzelfsprekend gemak door het klassieke repertoire kan reizen. Een korte en krachtige muzikale trip waarin je een bredere kijk op klassieke muziek krijgt en waarin Aldo op prettige (soms geestig of filosofisch) wijze ingaat op vragen van de toehoorders. Aldo ondersteunt zijn muzikale verhaal op de gitaar en gaat op een aantal werken dieper in.

In de beroemde Habanera (Liefde is als een rebelse vogel) uit Carmen, laat Aldo bijvoorbeeld horen hoe Bizet de vrijheid en zelfstandigheid van de zigeunerin Carmen uitbeeldt in de noten.  De oren worden gespitst bij de meerstemmigheid van Bach en ook worden een authentieke- en gewone uitvoering van De vier jaargetijden van Vivaldi met elkaar vergeleken. De workshop is geschikt voor de betere boekhandel, vriendengroepen, verenigingen en bedrijven.

Tip: de workshop in combinatie met het boek Klassiek In Zicht aanbieden

Voor meer informatie: vul je gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.