Menu Sluiten
Je browser (Chrome, Internet Explorer, Safari of anders) is waarschijnlijk niet bijgewerkt naar de meest recente versie. Kijk of er een update mogelijk is en klik na het installeren hiervan opnieuw op de link naar Spotify. Als je een Spotify-account hebt, kan je dit ook oplossen door in te loggen.
Een korte handleiding vind je op de homepage en in de blog. Je kan ook handmatig het webadres intoetsen, dus bijvoorbeeld klassiekinzicht.nl/1 voor het luistervoorbeeld uit hoofdstuk 1.
Dit kan alleen voor de eerste paar hoofdstukken, en voor een selectie van de afspeellijsten bij ‘Klassiek in pop’ en ‘Kies op sfeer’. Dit is zodat mensen die het boek nog niet hebben wel de kans krijgen te ontdekken hoe het werkt. Met de inloggegevens uit het boek heb je echter toegang tot alle lijsten, en afhankelijk van je browser (Chrome, Internet Explorer, Safari of anders) blijf je ingelogd en hoef je dus maar één keer in te loggen.
Aldo geeft voornamelijk lezingen en workshops voor besloten kring. Je kan contact opnemen met Aldo via aldo@klassiekinzicht.nl als je zelf een lezing of workshop wilt organiseren. Als er een openbare lezing of workshop plaatsvindt wordt dit gemeld op de Facebook pagina ‘Klassiek In Zicht’ en op Instagram ‘klassiekinzicht’. Klik hiervoor op het betreffende icoon, rechtsboven op de homepage van klassiekinzicht.nl
Het kan gebeuren dat er op YouTube een filmpje verwijderd wordt. Ik vind het heel fijn als je dat meldt, ik zal dan meteen voor een vervangend filmpje zorgen! Je kan dit melden door een email te sturen naar aldo@klassiekinzicht.nl. Als je een tip hebt voor een betere video mag je dat natuurlijk ook laten weten!
Ik vind het erg leuk als je dit doorgeeft, zo bouwen we samen een zo compleet mogelijke lijst op! Je kan alle tips sturen naar aldo@klassiekinzicht.nl.
Nee, dit hoeft niet. Omdat het lastig kan zijn om wachtwoorden op je mobiel in te voeren hebben we alle QR-codes vrij toegankelijk gemaakt. Je kan de muziek uit het boek (of kalender of kaarten) meteen beluisteren door de QR-codes te scannen. Wil je weten hoe je een QR-code scant? Zie de korte handleiding op de homepage en de blog.
Nee, als je browser (Chrome, Internet Explorer, Safari of anders) up-to-date is kan je inloggen met een gratis account en de muziek beluisteren. Het kan dan wel zijn dat je af en toe een reclame te horen krijgt. Voor meer informatie over Spotify-abonnementen kijk je op spotify.nl.